Sander Bosch
Sander BoschTandarts
Sander Bosch, tandarts en praktijkeigenaar.
Prettig contact met de mens is waar ik van houd. Een rustige en gezonde mond is wat ik samen met u probeer te bereiken.
Sinds 2011 ben ik afgestudeerd bij ACTA Amsterdam en heb ik een affiniteit voor wortelkanaalbehandelingen ontwikkeld. Hierin ben ik mij in het bijzonder gaan ontwikkelen. Daarnaast zie ik het als een uitdaging de behandeling op een zo prettig mogelijke manier te laten verlopen. Naast het op een natuurlijke manier op het gemak stellen is het gebruik van lokale verdoving en lachgas mogelijk. Buiten het werken in de praktijk ben ik graag met mijn lieve vrouw en kinderen. Ik fiets, roei en zwem graag.
Kom eens kennismaken!
Qudsiya Parker
Qudsiya ParkerTandarts
Mijn verdieping ligt in esthetische tandheelkunde. Graag beantwoord ik al uw vragen op het gebied van een mooie lach.
Verder besteed ik graag veel tijd en aandacht aan de behandelingen die ik uitvoer.
Qudsiya is in 2002 afgestudeerd aan de Stellenbosch Universiteit in Kaapstad Zuid-Afrika.
Renée Maasland
Renée MaaslandMondzorgkundige - Kindertandverzorgende
Ik ben afgestudeerd in 2008 aan de hogeschool van Utrecht, als Mondhygiënist.
Daarnaast ben ik me verder gaan specialiseren in het behandelen van kinderen. Ik heb hiervoor aanvullende cursussen gevolgd en heb meegelopen bij een kindertandarts.

Sinds 2010 ben ik naast mijn werkzaamheden als Mondhygiënist begonnen als kindertandverzorgster.
Een kindertandverzorgster is een Mondhygienist, met een aanvullende opleiding voor het behandelen van kinderen. Preventie staat hierbij voorop, maar ook het behandelen van gaatjes behoort tot het takenpakket.
Daarnaast behoren mijn werkzaamheden het uitvoeren van periodieke gebitscontroles, vullen, verwijderen van melktanden of melkkiezen, sealen van blijvende kiezen, fluoridebehandelingen en het geven van poets- en voedingsinstructies.

Ik vind het belangrijk dat kinderen op een speelse manier kennis maken met de tandheelkundige behandeling. Zodat ze al op jonge leeftijd leren dat angst niet altijd nodig is.