Huisregels van de tandartsenpraktijk

Wij (Team tandartsenpraktijk Touwslagerslaan) werken graag met u samen op een zo prettig mogelijke wijze. Om alles soepel te laten verlopen vragen wij u zich kort te verdiepen in onze huisregels.

Als u ernstige pijn heeft, en u belt voor 9 uur, kunnen wij u hoogstwaarschijnlijk dezelfde dag zien en u proberen van de last af te helpen.

Wij doen onze best zo goed mogelijk uitleg te geven, mocht er toch nog iets onduidelijke zijn, bent u altijd welkom om meer informatie te vragen.

Wij doen ons uiterste best om u niet lang in de wachtkamer te laten zitten. Hier houden wij rekening mee in onze planning. Soms kan het gebeuren dat er iets ongepland anders loopt. Hiervan proberen wij u zo tijdig mogelijk op de hoogte te brengen.

Omdat wij graag op tijd werken, vragen wij u 5 minuten van te voren aanwezig te zijn.

Tevens vragen wij u, indien nodig, uw afspraak minimaal 48 uur van te voren te annuleren. Alleen dan geeft u iemand anders de kans uw plaats in te nemen.

Wanneer u korter dan 48 uur van te voren de afspraak annuleert, worden er kosten in rekening gebracht, ter hoogte van de geplande behandeling.